Lediga tjänster

Just nu söker vi flera

TEKNISKA SÄLJARE – av maskin-, transport- och entreprenadtjänster till Hälsingland

Vi söker en operativ teknisk säljare – en försäljningstalang som brinner för proaktiv, teknisk försäljning hos bygg- och anläggningskunder, och som vill skapa värde och tillväxt genom personlig försäljning.

I din roll som teknisk säljare, hittar du ständigt nya affärsmöjligheter och skapar nya uppdrag åt våra delägare. Du arbetar nära våra kunder, utvecklar relationer och skapar nya kontakter. Du bygger din försäljning med personlighet och engagemang, teknisk förståelse och praktisk problemlösning.  Ditt verksamhetsområde är i första hand norra Hälsingland.

 

Vem är du

Du har ett genuint intresse av att göra goda affärer. Du har förmåga att förstå kundens behov och ser hela tiden möjligheter att erbjuda kunden mervärden. Som person brinner du för att ge god service och har ett stort kundfokus. Du tycker om att möta människor och att utveckla personliga relationer. Du är driven och vågar ta egna initiativ och har en naturlig fallenhet för struktur och ordning. Du kan hantera många saker samtidigt och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Du är kreativ och är bra på att lösa problem. Du är positiv och kommunikativ, gillar att samarbeta men också att ta eget ansvar.

 

Kvalifikationer

Du har minst 3-årig gymnasial utbildning. Du har yrkeserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och gärna med ett redan upparbetat kontaktnät. Du har god datorvana och behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort erfordras.

 

Vi söker dig som:

 • Är självständig och resultatfokuserad.
 • Har entreprenöranda med intresse för att göra affärer.
 • Är duktig på att förstå och läsa av kundens behov.
 • Är rak, prestigelös och ärlig och har förmågan att knyta starka band med kunderna.
 • Lyhörd och kommunikativ
 • Trivs med att vara ute hos kund.
 • Du får saker gjorda och har förmåga att utveckla möjligheter till affärer.
 • Du är systematisk och samarbetar gärna på olika nivåer både internt och externt.

Energi, drivkraft, affärsorientering, lust och beslutsamhet värderas högt.

 

 Vi erbjuder dig:

 • Ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö
 • Varierande och spännande arbete med stor frihet under ansvar
 • En möjlighet att utvecklas inom ett av branschens ledande företag som befinner sig i ett expansivt skede.
 • Att få representera ett starkt varumärke.
 • Kunniga, professionella kollegor med ett brett tekniskt grundstöd.
 • Konkurrenskraftig lön samt tjänstebil.

Anställningsform

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde och placeringsort enligt överenskommelse.

 

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Carlqvist Vd, telefon 0278-13365, bjorn.carlqvist@gmtx.se eller Doa Vonglertvisavakorn, telefon 0278-13366,  doa@gmtx.se

 

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till doa@gmtx.se, senast den 21 september. Bifoga ditt CV och ett personligt brev som beskriver varför just du skulle passa för tjänsten.

Vi kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt så ökar du dina chanser till ett spännande arbete.

 

Övrigt

Fr.o.m. 1a januari 2018 blir GMT en del av Maserfrakt AB med säte i Borlänge. Vi kommer då att finnas representerade med lokalkontor över hela Dalarna, Gästrikland och Hälsingland och kommer att vara en av landets ledande maskin- och transportförmedlare